LABORATORIJSKO POHIŠTVO

Smo certificiran proizvajalec laboratorijskega pohištva za potrebe inštitutov, zdravstvenih ustanov, fakultet, srednjih šol, ...

ŠOLSKO POHIŠTVO

Smo certificiran proizvajalec pohištva za potrebe fakultet, srednjih šol, osnovnih šol...

DIGESTORIJI

Izdelujemo procesne naprave za zagotavljanje varnosti v laboratoriju - digestorije.   Izdelujemo jih v širinah 120, 150 in 180 cm.
Uporablja se jih: - za delo z mediji pri katerih se sproščajo zdravju škodljivi plini - pri dolgotrajnih poizkusih pri katerih ni primerno da reagente puščamo na   odprtem - za delo z agresivnimi mediji Digestoriji    niso    uporabni    za    delo    z    močno    korozivnimi    spojinami, peskanimi in podobnimi kislinami ter za delo z radioaktivnimi snovmi!     
Na   delovno   ploščo   so   vgrajene   armature   in   sicer   izliv   za   plin   in   izliv   za   vodo, ki   mu   pripada   odtočno   korito.   Izpod   delovne   plošče   so   na   sprednji   strani vgrajene    armature    za    odpiranje,    zapiranje    vode    in    plina,    elektro    blok    z glavnim stikalom, kontrolna lučka z varovalko, dve vtičnici ter stikalo za luč. Na željo uporabnika lahko vgrajujemo armature za vakuum, stisnjen zrak in druge medije, navaden ventilacijski motor ali v "S" izvedbi.

POHIŠTVO PO NAROČILU

Izdelujemo pohištvo vseh vrst za opremo stanovanj. Kuhinje, jedilnice, otroške sobe, dnevne sobe, garderobne sobe, spalnice, ...
MED-LAB
Miloš Rauh s.p., Željne 21a, 1330 Kočevje, T: 031/207-662, E: medlab.rauh@gmail.com, W: www.med-lab.si